Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος η Μελέτη Αποχέτευσης- Βιολογικού Καθαρισμού Πλαταριάς, Συβότων



Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση αποφάσεων 9ου & 10ουου Πρακτικού της Συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού  Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου

1.Έγκριση της συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου, στην πρόταση για χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος Πολιτισμός 2007-2013, του σχεδίου δράσης με τίτλο Cultural Identity of the Mediterranean Territories / CI MED ( Εισήγηση Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)
2.Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου για την Πρόταση «GREEN GOVERNMENT SAVING INITIATIVE», η οποία θα υποβληθεί στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού μηχανισμού LIFE-Περιβάλλον.( Εισήγηση Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού).
3.Τροποποίηση της από 25-8-2009 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων που αφορά το έργο: «Ανάπλαση – αναστήλωση περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Ασπραγγέλων Ζαγορίου», ως προς τον χρόνο περαίωσης, έως 25-8-2017( Εισήγηση Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού). 
4.Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/ Π. Ε. Πρέβεζας και του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε. Κ. Β. Α. Α.) για το έργο «Υδρογεωλογικές και τεχνικογεωλογικές αναγνωρίσεις στη Π. Ε. Πρέβεζας» προϋπολογισμού 20.000,00 €. και ορισμός μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε. Πρέβεζας, για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου.
( Εισήγηση Γρ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας). 
5.Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/ Π. Ε. Πρέβεζας και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΤΑΝΑΜ Α. Ε. ΟΤΑ» για το έργο: «Υπηρεσίες υποβολής και διεκπεραίωσης φακέλου στην Κτηματική Υπηρεσία για άδεια εκτέλεσης του έργου, επικαιροποίησης εκτίμησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και     υποστήριξης διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης των έργων εκβάθυνσης λιμένος Πρέβεζας», προϋπολογισμού 15.000,00 € και ορισμός μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε. Πρέβεζας, για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης     του έργου.   
( Εισήγηση Γρ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας).
6.Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Μελέτη Αποχέτευσης- Βιολογικού Καθαρισμού Πλαταριάς, Συβότων», Δήμου Ηγουμενίτσας, Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε. Θεσπρωτίας -Δ/νση Τεχνικών Έργων. 
(εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!