Η Τάμτα έγινε barwoman και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ο καλύτερος πελάτης! Που βρέθηκαν οι δύο τραγουδιστές; (Δείτε φωτογραφίες)



Διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες για τον Γιώργο Μαζωνάκη, λίγο πριν αναχωρήσει για την περιοδεία του σε Αμερική και Καναδά.

Η Τάμτα, σε ρόλο barwoman, ετοιμάζει το ποτό του Γιώργου Μαζωνάκη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να σκίζει στο Thalassa People’s Stage, αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που το γιόρτασε...
Αφορμή για την βραδινή του έξοδο, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, ήταν τα εγκαίνια του all day café bar  Dodo’s στην Αγία Παρασκευή, συνιδιοκτήτης του οποίου είναι ο τραγουδιστής Στέλιος Μάξιμος, φίλος του Γιώργου.
Εκτός από της φιλία τους, τους συνδέει και η επερχόμενη συνεργασία τους στην περιοδεία που ο Γιώργος Μαζωνάκης θα κάνει σε Αμερική και Καναδά. Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στο Thalassa People’s stage το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, θα παετάξει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου με προορισμό την Αμερική, όπου θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε μεγάλες πόλεις. Στους σταθμούς της περιοδείας του, θα είναι και πόλεις του Καναδά. Ο Στέλιος Μάξιμος θα τον ακολουθήσει, ενώ μαζί τους θα είναι και η νεαρή τραγουδίστρια Πωλίνα Χριστοδούλου. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, τέλη Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις του στο “Φωταέριο”,  στο Γκάζι, με τον Νίκο Κουρκούλη, από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.  
Στα εγκαίνια βρέθηκαν ακόμα η Τάμτα, η οποία μάλιστα ανέλαβε και ρόλο barwoman σερβίροντας ποτά στον καλό φίλο και συνεργάτη της, Γιώργο Μαζωνάκη! Στην παρέα τους, ήταν και η κουμπάρα του γνωστού τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι πρωίας.   
πηγή fthis.gr  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!