Παργινοί εναντίον Συμβούλων και Δημάρχου



PARGA_DHMOS
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Πάργας, η στάση που τήρησαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, του δημοτικού διαμερίσματος Πάργας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τέθηκε προς συζήτηση η επανασύσταση του καποδιαστριακού δήμου Πάργας.
Οι περισσότεροι επέλεξαν τη σιωπή ή μίλησαν για ζητήματα υποδεέστερα αποφεύγοντας να αγγίξουν την ουσία του θέματος.
Η Συντονιστική Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί επανέρχεται. Έχοντας στη διάθεσή της 2500 υπογραφές κατοίκων που στηρίζουν το αίτημα για την επανασύσταση του παλιού δήμου τονίζει ότι αυτό «βασίστηκε στην εμπειρία και στις διαπιστώσεις των τελευταίων δύο χρόνων καθώς και στις επιπτώσεις που είχαν στην καθημερινότητα και στην οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων», τα οποία αποδίδονται στον καλλικρατικό δήμο.
Η Συντονιστική Επιτροπή με την ίδια ανακοίνωσή της εξαπολύει σκληρή επίθεση τόσο στο Δήμαρχο όσο και στους Δημοτικούς Συμβούλους και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να υποστείλει τη σημαία του αγώνα.
Στην ανακοίνωση σημειώνει χαρακτηριστικά:
«Αντίθετα και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν αντέδρασαν, ως όφειλαν, στα ατεκμηρίωτα σχόλια και τοποθετήσεις κάποιων συμβούλων, που προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την σημασία των θέσεων που ακούστηκαν, από τον εκπρόσωπο της επιτροπής. Έφτασαν στο σημείο να λοιδορούν και να προκαλούν τους παραβρισκόμενους και να κάνουν ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ σχόλια για την ΠΑΡΓΑ.
Στην τοποθέτηση του προέδρου του δημοτικού συμβούλιου όπως και του Δημάρχου στα ΜΜΕ, ότι εκπροσωπούμε "μια ομάδα ρομαντικών πολιτών", ενημερώνουμε ότι, το αίτημα της ΠΑΡΓΑΣ, το υποστηρίζουν 2500 και περισσότερες "ρεαλιστικές" υπογραφές, οι φορείς της πόλης και οι πρώην Παργινοί Δήμαρχοι».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!