ΣΟΚ: Πα-τέρας πυροβόλησε τον γιο του!


Μετά με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε!


Μια απίστευτη ιστορία φρίκης σοκάρει την Αυστρία.Πατέρας ενός 7χρονου παιδιού ,το πυροβόλησε στο κεφάλι και μετάαυτοκτόνησε!
Ένας άνδρας λοιπόν εισήλθε σε δημοτικό σχολείο, όπου φοιτούσε ο 7χρονος γιος του και αφού πυροβόλησε τον μικρό στο κεφάλι έφυγε για να αυτοκτονήσει λίγο αργότερα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στην αυστριακή πόλη Σανκτ Πέλτεν.
Το 7χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, μεταδίδει το αυστριακό πρακτορείο ΑΡΑ.
«Η κατάσταση του παιδιού είναι πολύ κρίσιμη. Η σφαίρα όπως φαίνεται διαπέρασε το κρανίο του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο», τόνισε στο κρατικό δίκτυο τηλεόρασης ΟRF, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κλάους Πρένινγκ.
Ύστερα από έρευνες, οι διωκτικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον πατέρα, ο οποίος είχε διαφύγει με αυτοκίνητο. Το όχημά του βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε έναν γκρεμό, 60 χλμ δυτικά της Βιέννης και στο εσωτερικό του το πτώμα του δράστη, ο οποίος κατά την πρώτη αυτοψία εικάζεται πως είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο 37χρονος πατέρας Τουρκικής καταγωγής είχε λάβει εντολή από την αστυνομία να εγκαταλείψει την κατοικία του ως ύποπτος για οικογενειακή βία. Σύμφωνα με τον αυστριακό νομοθέτη, σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας η αστυνομία έχει την δικαιοδοσία να διατάξει τους υπόπτους να εγκαταλείψουν για 10 ημέρες την οικία τους, εάν κρίνει πως αποτελούν κίνδυνο για την ακεραιότητα των άλλων μελών.
Οι έρευνες για την αποσαφήνιση των συνθηκών του τραγικού γεγονότος προσανατολίζονται σε αίτια «που πιθανώς σχετίζονται με οικογενειακά προβλήματα», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!