Άννα Βίσση στην πρεμιέρα της: «περνάμε ζόρια»


Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 26.05.2012 - 16.12
«Όλοι περνάμε ζόρια, δυσάρεστα και ευχάριστα», είπε η Άννα Βίσση στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη, ευχαριστώντας το κοινό που έσπευσε στο πλευρό της σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη λόγω του θανάτου του πατέρα της. Στα πρώτα τραπέζια κάθονταν ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια και ο Βασίλης Καρράς, που δεν σταμάτησε να «λούζει» την Άννα με λουλούδια.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα που είδαμε τον Χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η Άννα εμφανίζεται από χθες στη συμπρωτεύουσα με την Μαίρη Λίντα και το συγκρότημα Wedding Singers.
Μάλιστα, η πρεμιέρα έγινε όπως είχε προγραμματισθεί και δεν πήρε καμία αναβολή, παρά το ότι η τραγουδίστρια έχασε πριν από περίπου 15 μέρες τον αγαπημένο της πατέρα!

Για ακόμα μία φορά, η Άννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα. 
Στο φινάλε, τραγούδησε το «Δώδεκα» καθισμένη σε μια κόκκινη δερμάτινη πολυθρόνα και στο τέλος του τραγουδιού την «κατάπιε» η σκηνή, αφού η τραγουδίστρια άρχισε να… βυθίζεται με την βοήθεια ενός μηχανισμού!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!