ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο μάτι του τυφώνα η Νέα Υόρκη – Στο σκοτάδι η πόλη, δεκάδες νεκροί, ανυπολόγιστες ζημιές – Δείτε LIVE εικόνα!



Συναγερμός για τον πυρηνικό σταθμό του Ν. Τζέρσεϊ

19:18

33 οι νεκροί απο τον τυφώνα Sandy !

08:37

Εικόνες Βιβλικής καταστροφής στη Νέα Υόρκη

Κάποτε ήτανμια πόλη που την έλεγαν Νέα Υόρκη… Τώρα με το πέρασμα του τυφώνα Σάντι, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μέχρι στιγμής, απο τον φονικό τυφώνα που πλήττει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
Σε 13 πολιτείες 5,7 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Το Μανχάταν είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Νοσοκομεία εκκενώνονται, αυτοκίνητα καταστρέφονται από τις πτώσεις δέντρων.
Ο τυφώνας Σάντι προκάλεσε επίσης το ναυάγιο του αντιγράφου του ιστορικού ιστιοφόρου Bounty ανοικτά της Βόρειας Καρολίνας.
Το μένος του τυφώνα οδήγησε σε εκκένωση του Νοσοκομείου Λανγκόν της Νέας από τους 200 ασθενείς, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης.
Νέα Υόρκη στο απόλυτο σκοτάδι:
Το  ύψος του νερού άρχισε να κατεβαίνει στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ.Τα νερά ανέβηκαν κάποια στιγμή μέχρι τα 4,15 μ. στην περιοχή του Μπάτερι Παρκ στο νότιο Μανχάταν, ενώ εδώ και λίγες ώρες το ύψος του νερού είχε κατεβεί στα 3μ. και συνεχίζει να κατεβαίνει, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Ωστόσο προειδοποιεί ότι τα προβλήματα παραμένουν, όπως η διακοπή στην ηλεκτροδότηση που αφορά 500.000 ανθρώπους που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι στο νότιο Μανχάταν. Συνολικά σε όλη την πολιτεία της Νέας Υόρκης 1.374.312 άνθρωποι είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, δήλωσε στο Twitter ο κυβερνήτης Αντριου Κουόμο!
Φονική επέλαση της «Σάντι» από την Νέα Υόρκη
Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής Con Ed, θα χρειασθεί «μέχρι και μία εβδομάδα» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο της πόλης.
Φονική επέλαση της «Σάντι» από την Νέα Υόρκη
Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικοί σταθμοί
Σε «κατάσταση συναγερμού», κήρυξε η Exelon Corpοration τον πυρηνικό σταθμό του Όιστερ Κρικ στο Νιού Τζέρσεϊ εξαιτίας των συνεπειών του κυκλώνα Σάντι.
Ο συναγερμός κηρύχθηκε μετά την άνοδο του ύψους του νερού στον πυρηνικό σταθμό άνω των έξι ποδιών (δύο μέτρων), που απειλεί να πλήξει το σύστημα των αντλιών που ρυθμίζουν την κυκλοφορία του νερού στο σύστημα ψύξης.
Νωρίτερα, η Constellation Energy Group είχε θέσει εκτός λειτουργίας τον πυρηνικό αντιδραστήρα Nine Mile One, στη πόλη Όσγουεγκο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, λόγω προβλήματος τροφοδότησης του δικτύου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ρυθμιστικής Επιτροπής Πυρηνικής Ενέργειας των ΗΠΑ.
Πλημμύρισε το μετρό της Νέας Υόρκης:
Επτά σήραγγες του μετρό της Νέας Υόρκης πλημμύρισαν από την άνοδο των υδάτων εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Σάντυ, που  έπληξε χθες το βράδυ την πόλη, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία που διαχειρίζεται το μετρό, κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη καταστροφή στα 108 χρόνια λειτουργίας του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!