Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα



Στα χέρια των Λιμενικών της Ηγουμενίτσας έπεσαν δυο αλλοδαποί το απόγευμα της Παρασκευής καθώς δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ενώ είχαν κρυφτεί σε ιστιοφόρο το οποίο ήταν φορτωμένο σε επικαθήμενο φορτηγού οχήματος χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον αλλοδαπό οδηγό του.
Ακόμη, τις μεταμεσονύκτιες ώρες του Σαββάτου συνελήφθησαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Επίσης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σάββατου συνελήφθησαν εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας τέσσερις αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Τέλος το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθησαν στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τρεις αλλοδαποί οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν εντός του φορτίου δύο φορτηγών οχημάτων, έχοντας καταφέρει να εισέλθουν σε αυτά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους οδηγούς τους. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.


Εν τω μεταξύ δυο Αλβανοί συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων καθώς μετέφεραν παράνομο μετανάστη.
Συγκεκριμένα στην διασταύρωση Καλπακίου έγινε έλεγχος στο όχημα που επέβαιναν οι δυο Αλβανοί, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών και διαπιστώθηκε πως μετέφεραν παράνομα έναν άλλο Αλβανό ο οποίος εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από μη νομοθετημένο σημείο εισόδου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!