Οι χειρότεροι λόγοι, που κάποια/ος κάνει σεξ !



Διαβάστε τους 5 λόγους


Αναφέροντας του λόγους για τους οποίους κάποιος άνθρωπος κάνει σεξ, στο μυαλό μας έρχεται μια πολύ θετική εικόνα δυο ανθρώπων που χαίρονται με την ερωτική τους συνύπαρξη.
Είναι στιγμές πολύ προσωπικές και μάλιστα έχουν ταυτιστεί με ιεροτελεστία για ισχυρότερο δέσιμο μεταξύ του άντρα και της γυναίκας. Οι λόγοι που κάποιος κάνει σεξ είναι πολύ υγιείς και με ευχάριστο κίνητρο. Ισχύει πάντα όμως;
Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τους 5 χειρότερους λόγους που κάποιος άνθρωπος κάνει σεξ.
1.Σίγουρα υπάρχουν οι άνθρωποι που κάνουν σεξ γιατί θέλουν να γίνουν διάσημοι ή να ανελιχθούν επαγγελματικά.
Είναι οι άνθρωποι που έχουν κίνητρο να αναγνωριστούν και μπροστά σε αυτό δεν βλέπουν τίποτα άλλο.  Άρα το σεξ γίνεται το μέσο για την άνοδο της καριέρας και τίποτα περισσότερο.
2.Όταν το σεξ γίνεται αντιβιοτικό και κάποια/ος το κάνει για να μπορέσει να επουλώσει τις πληγές από το χωρισμό της/του. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα γιατί εκείνος που δεν έχει ιδέα, για το χωρισμό τελικά είναι ο αποδέκτης μιας πολύ μπερδεμένης κατάστασης. Δεν είναι όμως κρίμα για τον άνθρωπο αυτό να πάθει τέτοια ψυχρολουσία;
3.Όταν το σεξ γίνεται με κίνητρο για κινήσεις εντυπωσιασμού και μόνο. Με τη συμβολή της χημείας και της φαρμακολογίας πλέον είναι πολύ εύκολο ένας άντρας με το κατάλληλο χάπι να δείξει ότι έχει ορμές και αντοχές. Πόσο σπουδαίο είναι αυτό όμως όταν το σεξ γίνεται χωρίς συναισθηματικό δέσιμο και απλά γίνεται μια πράξη αποδείξεις ότι το αρσενικό κυριαρχεί; Μήπως όλο αυτό είναι παγίδα και είσοδο σε έναν ψεύτικο κόσμο;
4.Έχετε σκεφτεί ότι κάποιος άνθρωπος κάνει σεξ γιατί δεν έχει να κάνει κάτι άλλο και έχει χάσει το νόημα της καθημερινότητας του; Η πλήξη δηλαδή να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο και απλά να μπει κάποια στη διαδικασία να κάνει έρωτα και με εκείνον που την θέλει. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει και αυτός δεν είναι άλλος από το δέσιμο, το οποίο θα υπάρξει.
5.Και τέλος μπορείτε να σκεφτείτε ότι στον κόσμο των αντρών υπάρχουν πολλά περίεργα και εδώ να σταθούμε σε ένα που μας ανέφερε συνεργάτης μας και το οποίο λέει ότι κάποιος έκανε σεξ για ένα στοίχημα, που έχει βάλει με τους φίλους του. Δεν το αποκλείουμε αλλά δεν το εγκρίνουμε κιόλας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις παραπάνω περιπτώσεις, σβήνει η ουσία και η μαγεία της σεξουαλικής ζωής και η καθημερινότητα γίνεται ανιαρή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!