Διευθύντρια σχολείου σε όργιο με φύλακα, υποδιευθυντή και πατέρα μαθητή! - PHOTO


Διευθύντρια σχολείου σε όργιο με φύλακα, υποδιευθυντή και πατέρα μαθητή!  - PHOTO
Την πόρτα της εξόδου είδε σεξομανής διευθύντρια γυμνασίου
Την πόρτα της εξόδου είδε σεξομανής διευθύντρια γυμνασίου η οποία κατηγορείται ότι επιδιδόταν εν ώρα μαθημάτων σε όργια με τον φύλακα και τον υποδιευθυντή του σχολείου, αλλά και με έναν γονέα μαθητή.
Η 35χρονη διευθύντρια σχολείου στο Λονγκ Άιλαντ, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα New York Post, προδόθηκε από το πορνογραφικό υλικό που διατηρούσε σε υπολογιστή στο γραφείο της που περιείχε σύμφωνα με τις Αρχές ενοχοποιητικές φωτογραφίες από τα σεξουαλικά όργια.
Μάλιστα σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος στο σπίτι της εν λόγω κυρίας, βρήκαν φωτογραφικό υλικό όπου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ φαίνεται ότι συμμετέχει και σε διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις με περισσότερα του ενός άτομα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας, καταδικάζεται κάθε ενέργεια της διευθύντριας «φρίκη», ενώ όπως τονίζεται -όσο ακόμη η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση- η 35χρονη τίθεται σε αργία.
Το σκάνδαλο ανέσυρε πατέρα μαθητή, που ενδεχομένως δεν ικανοποιήθηκε σεξουαλικώς από την με τη... μαντάμ Σουσού του σχολείου, με αποτέλεσμα να δώσει στεγνά στην αστυνομία το υλικό δηλώνοντας μάλιστα ότι η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε την εξουσία της για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές της ορέξεις.




Πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!