Εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης περίπου εξήντα κιλών στο Κεφαλόβρυσο


Συνελήφθη ένας 28χρονος αλλοδαπός
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του, που συμμετείχαν στην εισαγωγή των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας  συνέλαβαν, σήμερα (26.05.2014) το πρωί, στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, έναν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας ενώ αναζητούνται και τρεις ακόμα συνεργοί του, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα,  σήμερα το πρωί, αστυνομικοί, εντόπισαν σε δασώδη περιοχή του Κεφαλοβρύσου Ιωαννίνων, ομάδα τεσσάρων (4) ατόμων, που είχαν εισέλθει πεζοί παράνομα στη χώρα.
Κατά τη διαδικασία προσέγγισής τους για να προβούν σε έλεγχο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν εξ αυτών, ενώ οι υπόλοιποι εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή.
Από την έρευνα που ακολούθησε στο σημείο της σύλληψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν  κάνναβη βάρους (59.250) γραμμαρίων.
 Οι ναρκωτικές ουσίες και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!