Εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών Κατασχέθηκαν πάνω από -159- κιλά ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός

Εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν πάνω από -159- κιλά ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός
Εντοπίστηκε, σήμερα (05-05-2014) το πρωί στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη μετά από καταδίωξη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σήμερα το πρωί ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος, με σκοπό να το ελέγξουν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο,  εγκατέλειψε το αυτοκίνητο  και τράπηκε σε φυγή πεζός. 
Ο δράστης αφού καταδιώχθηκε συνελήφθη σε κοντινή απόσταση,  ενώ όπως διαπιστώθηκε, στο πορτ παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου,  βρέθηκαν  συνολικά (155)  δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού   βάρους (159.446) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 25χρονος θα μετέφερε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Θεσπρωτίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!