Η Chevrolet ετοιμάζει αντίπαλο του Ford EcoSport


H Chevrolet θα παρουσιάσει ένα νέο κόμπακτ SUV τον επόμενο μήνα στο Delhi Auto Expo στην Ινδία.
Η Chevrolet ετοιμάζει ένα νέο κόμπακτ SUV στην κατηγορία του Ford EcoSport που θα αποκαλυφθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο India Expo Mart στο Greater Noida στο Νέο Δελχί.

Το νέο SUV της Chevrolet, που θα έχει μήκος μικρότερο από τα τέσσερα μέτρα, πιθανότατα θα βασίζεται στην πλατφόρμα Gamma II της GM, σασί που ήδη υποστηρίζει τα SparkAveo και Trax, αλλά και το αδελφό αυτοκίνητο του τελευταίου το Opel Mokka.

Το νέο μοντέλο που αρχικά θα διατεθεί με 1.300άρη τουρμποντίζελ, με απόδοση 78 PS, προορίζεται για τιςασιατικές αγορές, ενδεχομένως και για την αγορά της Ρωσίας. Για την υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχει πρόβλεψη, καθώς μέχρι το 2016, η Chevrolet αναστέλλει σταδιακά την παρουσία της, αφήνοντας την Opel να καλύψει το κενό αυτό. Εξάλλου, εκπρόσωπος της Opel δήλωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για τη διάθεση του παραπάνω SUV με τα σήματα της Opel.

Mαζί με το νέο SUV, στο σταντ της Chevrolet στο Delhi Auto Expo θα παρουσιαστεί και μια φρεσκαρισμένη έκδοση του Spark, που στην τοπική αγορά ονομάζεται Beat, με κύριες αλλαγές νέους προφυλακτήρες και φανάρια.

[Πηγή Autocar UK]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!