ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισες.
Ζούμε σε μια πολύ άχαρη και γκρίζα εποχή , διαβρωμένη από την αναξιοπιστία, το ψέμα, την υποκρισία, και την αναξιοκρατία. 
Η οικονομική κρίση που βιώνει σήμερα ο τόπος μας και οι επιπτώσεις της στο σύνολο σχεδόν των πολιτών της χώρας ,είναι γνωστή σε όλους μας, αλλά δεν είναι μόνο κρίση οικονομική , είναι κρίση αξιών είναι κρίση θεσμών είναι κρίση της ίδια της Δημοκρατίας.
Ο Θεσμός της Αυτοδιοίκησης δεν βιώνει απλά το αποτέλεσμα της κρίσης αλλά με την συνεχή της απαξίωση και την οικονομική της αφαίμαξη κινδυνεύει με πλήρη κατάρρευση. 
Σε παλιότερο άρθρο με θέμα «Τοπική αυτοδιοίκηση και οι ευθύνες των αιρετών» μεταξύ άλλων είχα γράψει ότι : Η Θητεία μου ως προέδρου του Δ.Σ. λήγει σε λίγες βδομάδες , η ιδιότητά μου όμως ως ΠΟΛΙΤΗ – ΔΗΜΟΤΗ που αγαπά τον τόπο του και τους ανθρώπους αυτού του τόπου δεν θα λήξει ποτέ.
Με αυτή λοιπόν την Ιδιότητα , του Πολίτη – Δημότη που αγαπά των τόπο του, απευθύνομαι και πάλι προς όλους σας για να σας πω ότι τώρα λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές που θα δώσουν Νέα Δημοτική αρχή στον τόπο μας, αποφάσισα μαζί με μια ομάδα πολιτών του Δήμου μας που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και μας διακατέχει η ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου μας ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ και να σας παρουσιάσουμε μια νέα εναλλακτική πρόταση για την άσκηση πολιτικής σε τοπικό επίπεδο.
Σπάμε την μέχρι σήμερα εφαρμοσμένη πρακτική ανάδειξης υποψηφίου Δημάρχου από τα πολιτικά κόμματα και ζητάμε την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην νέα μας αυτή προσπάθεια.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Δεν απαξιώνουμε την ανάγκη ύπαρξης και λειτουργίας του Θεσμού των πολιτικών κομμάτων παρά το γεγονός της ομολογημένης έλλειψης εσωκομματικής Δημοκρατίας στα περισσότερα από αυτά.
Δεν ζητάμε από τους Δημότες -Πολίτες που θα γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας να αποκηρύξουν τα πολιτικά τους πιστεύω.
Ζητάμε από όλους τους έντιμους , ηθικούς και με διάθεση προσφοράς πολίτες του τόπου μας χωρίς αποκλεισμούς να συνταχθούν μαζί μας σε μια κοινή προσπάθεια με έναν και μόνο σκοπό να κάνουμε μια νέα αρχή στον τόπο μας όπου δικαίωμα στην άσκηση της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο να έχουν οι ίδιοι οι ενεργοί και άξιοι πολίτες και όχι κόμματα μηχανισμοί και συμφέροντα.
Το σύνθημα μας είναι όχι σε κάθε είδος ρατσισμού , νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, νέες πρακτικές παντού.
Είναι τεράστια ευθύνη για μένα να εκπροσωπήσω ως υποψήφιος Δήμαρχος αυτήν την νέα προσπάθεια, μια ευθύνη όμως και ένα προσωπικό ρίσκο που το αναλαμβάνω γιατί ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.





ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΠΑΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!