Το βραβείο του Best Goal της 21ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Χρήστο Τζάνη!!!!

Τζάνης: Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένεια του ΠανθρακικούΕκτύπωσηE-mail
bestgoaltzanis

Το βραβείο του Best Goal της 21ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Χρήστο Τζάνη, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού κ. Τάσος Καραολάνης.

Ο κ. Καραολάνης κατά την παράδοση του βραβείου δήλωσε: «Δίνουμε το βραβείο στον Χρήστο που σήμερα Πέμπτη συμπληρώνει έναν χρόνο στην ομάδα. Εύχομαι να έχει την υγεία του, να συνεχίσει με την ίδια εργατικότητα και να πάρει πολλά ακόμη βραβεία με την φανέλα του Πανθρακικού, από αυτόν εξαρτάται.»

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού απάντησε και σε σχετική ερώτηση για την πορεία της ομάδας: « Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό που έχουμε. Πρώτο μας μέλημα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να γίνει και αυτό μαθηματικά. Μόλις εξασφαλίσουμε την παραμονή θα μπορέσουμε να δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε επιπλέον.»

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που επέλεξε το δικό μου γκολ ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Φυσικά αξίζει να αφιερωθεί και στους συμπαίχτες μου αλλά και σε όλη την οικογένεια του Πανθρακικού από την διοίκηση, προπονητές, φροντιστές και όσους βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Φυσικά θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια και την κοπέλα μου.»

Για το παιχνίδι με την Βέροια: « Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Βέροια είναι μια καλή ομάδα η οποία θέλει προσοχή στο επιθετικό κομμάτι, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο όπως σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει.» tzanis

Ο Χρήστος Τζάνης είναι αυτός που κέρδισε με μεγάλη διαφορά το βραβείο του Best Goal της 21ης αγωνιστικής της Super League. 


Ο Χρήστος, που στο παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου είχε εξαιρετική απόδοση όπως και όλοι οι συμπαίχτες του, έλαβε το 71,97%, των ψήφων αφήνοντας πίσω του τους Τάσο Μπακασέτα του Άρη με 19,56% και Μάρκο Ντούνη του Πανιωνίου με 8,46%.

Μια βράβευση που είναι η 4η για ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού την φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς έχουν προηγηθεί αυτές του Ιγκόρ (4η αγωνιστική για το γκολ εναντίον του Πανιωνίου), του Κάσες (13η αγωνιστική για το γκολ επί του Άρη) ενώ ο Ισπανός έχει πάρει και το βραβείο MVP για την αγωνιστική του εικόνα στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Η βράβευση του Χρήστου Τζάνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!