Το μυστικό του Φώτη Σεργουλόπουλου αποκαλύφθηκε!

Το μυστικό του Φώτη Σεργουλόπουλου αποκαλύφθηκε!


«Θέλω να σας πω σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας. Ζω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην έναρξη της σημερινής εκπομπής ΦΜ Live με τους συνεργάτες του να χειροκροτούν και τη Μαρία Μπακοδήμου να δηλώνει συγκινημένη και να του εύχεται να του ζήσει.

Η ζωή του Φώτη Σεργουλόπουλου άλλαξε. Ο παρουσιαστής πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο ούτε για επικοινωνιακό τρικ. Είναι γεγονός. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Σήμερα το πρωί, όμως, όπως περιέγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Φώτης τους ενημέρωσε για το χαρμόσυνο και αναπάντεχο νέο και όλοι έμειναν άναυδοι. «Ήρθε συγκινημένος και χαρούμενος στο γραφείο σήμερα και μοιράστηκε το τρυφερό του μυστικό με όλους μας. Επικράτησε πανδαιμόνιο! Γλυκά, αγκαλιές, φιλιά και ευχές! Δεν σταμάταγε να μας μιλά συγκινημένος για την απρόσμενη ευτυχία που έφερε η γέννηση του μικρού. Στη φωτογραφία που σαν περήφανος μπαμπάς έχει στο κινητό του, το νεογέννητο είναι … φτυστό! Έχει μάλιστα το ίδιο μόνιμα σχηματισμένο γλυκό χαμόγελο του Φώτη, κι ας είναι λίγων ημερών!», έγραψε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Ο ερχομός του Γιώργου είχε μείνει μυστικός. Ο Φώτης κρατούσε τη λαχτάρα, τη χαρά και την αγωνία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο γιος του θα έρθει καλά και υγιής στον κόσμο. Άλλωστε πάντα χειρίζεται τις προσωπικές του στιγμές με διακριτικότητα.

Το μωράκι γεννήθηκε λίγο πρόωρα. Ζύγιζε 2.600, αλλά είναι υγιέστατο και βρίσκεται ήδη στο ζεστό σπίτι του μπαμπά του.

Ο Φώτης δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη,...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!