Πρέβεζα: Μανούλες θήλασαν δημόσια έξω από το κτήριο της Λαϊκής Αγοράς - VIDEO & PHOTO


Πρέβεζα: Μανούλες θήλασαν δημόσια έξω από το κτήριο της Λαϊκής Αγοράς - VIDEO & PHOTO
Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1 - 7 Νοεμβρίου 2012) μητέρες από την Πρέβεζα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κτήριο της Λαϊκής Αγοράς και έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.
Μητέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουν και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμ πράκτως ως εικόνα και παρουσία.
Σε αυτήν την γιορτή συμμετέχουν οι περισσότερες ομάδες του Δικτύου Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νομούς της Ελλάδας!
Όλες οι ομάδες που ανήκουν στο Δίκτυο λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.
Στην Πρέβεζα είναι η 1η χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την οποία φέτος αναλαμβάνει η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πρέβεζας https://www.facebook.com/groups/prevezathilasmos
Μια γιορτή για το θηλασμό γεμάτη εκπλήξεις και για τις μέλλουσες μανούλες.
Οι μητέρες που παραβρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση στην Πρέβεζα, αντάλλαξαν γνώμες, βιώματα και απόψεις και γνωρίστηκαν μεταξύ τους ενώ παράλληλα μοιράστηκε και ενημερωτικό υλικό.
Μετά την συζήτηση οι μητέρες βγήκαν έξω από το κτήριο της Λαϊκής Αγοράς και θήλασαν τα μωρά τους στηρίζοντας την προσπάθεια και βοηθώντας στην ενημέρωση όχι μόνο μέσα από φυλλάδια αλλά με πράξεις σαν εικόνα και παρουσία.
Το "παρών" έδωσαν βέβαια και μπαμπάδες!
Δείτε φωτογραφίες και το VIDEO που ακολουθούν ...
 








Δείτε το σχετικό βίντεο:
222

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!