Μετέφερε 24 κιλά ηρωίνη προς την Ιταλία



Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης που έχει κατασχεθεί στην Ήπειρο, κατασχέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της πόλης,
στο πλαίσιο των συνεχών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος σε όλα τα λιμάνια της χώρας για την καταπολέμηση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Η κατάσχεση επετεύχθη όταν οι λιμενικοί, στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων που πραγματοποιούν, υποψιάστηκαν τον 59χρονο Γερμανό οδηγό ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. 
Αμέσως οι λιμενικοί ξεκίνησαν σχολαστικό έλεγχο στο τροχόσπιτο και έκπληκτοι διαπίστωσαν λίγα λεπτά μετά πως στην οροφή του οχήματος και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος αυτής, υπήρχε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία ο δράστης έκρυβε 45 πακέτα ηρωίνης.
Η καταμέτρηση των ναρκωτικών έδειξε πως ο 59χρονος Γερμανός είχε ως στόχο να περάσει προς την Ιταλία 23 κιλά και 820 γραμμάρια ηρωίνης. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!