Δρομολόγια μεταφοράς... λαθρομεταναστών



Δρομολόγια μεταφοράς λαθρομεταναστών... εκτελούσε από την Αλβανία προς την Ελλάδα τουριστικό λεωφορείο, ελληνικών συμφερόντων, με τους οδηγούς τους να έχουν διαμορφώσει μία κρύπτη στο εσωτερικό του οχήματος.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων έκαναν μπλόκο στην Περιφερειακή Οδό της πόλης.
Σε έλεγχο που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί, ένας 46χρονος Αλβανός και ένας 62χρονος ομογενής, μετέφεραν τρεις Αλβανούς λαθρομετανάστες, ηλικίας 30, 25 και 30 ετών, μέσα σε κρύπτη στο εσωτερικό του λεωφορείου, έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού.
Όπως διαπιστώθηκε, δύο από τους λαθρομετανάστες ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, συνεπεία διοικητικής απέλασης.
Κατασχέθηκαν το λεωφορείο τα χρηματικά ποσά των 3.492,74 ευρώ, 18.030 leke Αλβανίας, δέκα ρούβλια Ρωσίας και ένα αμερικανικό δολάριο που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και δώδεκα κινητά τηλέφωνα. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!