ΣΟΚ: Tι συνέβη και κάλεσαν ασθενοφόρο στο στούντιο Dancing With The Stars;



Σοκαρισμένοι οι διαγωνιζόμενοι stars...

Αναστάτωση και σοκ στο στούντιο ΚΑΠΑ, όπου έβγαινε ζωντανά το DWTS 3. Ήταν μόλις 21:40 όταν έφτασε τοασθενοφόρο του EKAB έξω από το στούντιο για να «παραλάβει» τους παίκτες που είχαν υποστεί εγκεφαλικό. Όλοι οι  παίκτες ταραγμένοι. Πρόσωπα σοκαρισμένα και «τσίτα», που ήθελαν να πάρουν τη θλιμμένη τους έκφραση και δεν μπορούσαν να το καταφέρουν από το πολύ τράβηγμα και το μποτοξάρισμα. Αλλά ευτυχώς τα μάτια τους  μπόρεσαν και τα είπαν όλα.. Εγκεφαλικό έπαθαν οι περισσότεροι παίκτες! Δεν έδειξαν τίποτα οι κάμερες; Νομίζετε!
Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε ο Σπύρος Σούλης! Πότε;;; Φυσικά μόλις πήρε το πρώτο 5άρι από την κριτική επιτροπή! Η κατάσταση του όμως επιδεινώθηκε όταν πήρε και το δεύτερο 5άρι! Εεεε … ήρθε και το τρίτο 5άρι κι εκεί στράβωσε το στόμα του Σπύρου! Δεν μπορούσε να συνέλθει ο αρχιτέκτονας από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε από την κριτική επιτροπή! Μην μου πείτε ότι δεν το προσέξατε;! Δεν σας πιστεύω! Καλέ, δεν είδατε το στόμα του που δεν έκλεισε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας του από τους κριτές! Πού να το φανταζόταν ο καημένος, ότι λίγα μόλις λεπτά μετά από τις ενθαρρυντικές παρατηρήσεις που απέσπασε από τους κριτές, θα έπεφταν «βροχή» τα 5άρια! Ο Σπύρος Σούλης ταράχτηκε τόσο που δεν κρατήθηκε και ξεστόμισε ένα «Πάτε καλά;», το οποίο δεν ήξερε πώς να το μαζέψει μετά!
Μπορεί όμως την πρώτη κρυάδα του 5 να πήρε ο Σπύρος, όμως ιδιαίτερα ενοχλημένη φάνηκε και η Έλενα Παπαβασιλείου από τα πέντε 5άρια που απέσπασε, καθώς οι προσδοκίες της φαινόταν να ήταν ήταν πιο ψηλά! Εμ κι εκείνη δεν ήξερε, δεν ρώταγε;  Το κρύο ντούς στα 4 πήρε η Νικολέτα Ράλλη και ακολούθησε ο Νίκος Αναδιώτης! Η χαρά βέβαια της κυρίας Δανδουλάκη ήταν τόσο μεγάλη όταν έδωσε το πικρό 4άρι στο Νίκο Αναδιώτη που νόμιζα ότι θα «κατ..ηθεί» από τη χαρά της! Τι χαρά ήταν καλέ αυτή;;; Και να ΄ταν μόνο αυτοί οι τέσσερις παίκτες που πήραν4 καλά θα ήταν, αλλά δυστυχώς δεν ήταν μόνο αυτοί, αφού τα 4άρια και τα 5άρια έκαναν πασαρέλα στις ρακέτεςτων Λάτσιου, Ευαγγελινού, Δανδουλάκη, Κωστάλα και Βελίκαβα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους και στα αυτιά τους οι συμμετέχοντες του Dancing! Μέχρι και η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τέτοια χαρά όταν πρωτομπήκε το 6 στην ρακέτα της Κάτιας Δανδουλάκη για το χορό του Κώστα Κρομμύδα, λες και μπήκε το 10 το καλό!
Η Λάουρα Νάργκες από την στεναχώρια της για την χαμηλή βαθμολογία και από τον ενθουσιασμό της να πάρει ψήφους από τους θαυμαστές της… μας μούτζωσε κιόλας! Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε δάκτυλα από την ανάποδη και όχι από την καλή  μας έδειξε η γλυκιά Λάουρα!
Τέλος δεν μπορούμε να μην πούμε για το μονάκριβο 7άρι του Φωκά Ευαγγελινού στην υπέροχη Ντορέττα Παπαδημητρίου! Αν δεν το έβαζε, πραγματικά θα έσκαγα! Κι εννοείται δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον καταπληκτικό χορό του Ηλία Βρεττού, ο οποίος «ανάγκασε» όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής να βάλουν 6! Αλήθεια, αν πάει το διάσημο κορίτσι του να τον παρακολουθήσει.. λέτε να δούμε βαθμολογία φούλ του 10;! Εύγε!
Ήρθε η ώρα να κλείσω το κείμενο αυτό υιοθετώντας την παρατήρηση της Ζέτας… θύμα της οικονομική κρίση έπεσε και η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής! Για να δούμε τι θα δούμε την επομένη Κυριακή… είμαι περίεργη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!