ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ευρωζώνη θα διαλυθεί και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου μετά το Μάιο του 2013


Δυσοίωνες οι προβλέψεις των αστρολόγων για το μέλλον της Ευρώπης

Οι εκλογές τελείωσαν, έγινε αυτό που επιθυμούσαν διακαώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και τώρα τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην σύνοδο κορυφής της Ε.Ε, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 και 29 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Θα σπάσει άραγε το «μπετόν» της κ Μέρκελ ή θα πάμε προς διαπραγμάτευση με μόνο κέρδος μια παράταση χρόνου;
Εκτιμώντας την όλη κατάσταση πριν τις εκλογές  στο astrology.gr είχαν διατυπώσει την άποψη πως οι συνθήκες ευνοούν μια χαλάρωση των μέτρων, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε οι αποφάσεις της Ε.Ε να παρουσιαστούν εν μέρει ως «θρίαμβος» τόσο για την Ελλάδα, όσο και για «την Ευρώπη της ανάπτυξης».
Αυτό φαίνεται πως ήταν αποφασισμένο, είτε από τους εταίρους μας, είτε από τους …ουρανούς (πιθανότατα και από τους δύο), ανεξάρτητα με το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.
Οι όποιες διαφορές είχαν να κάνουν με τις ασφυκτικές πιέσεις που θα μπορούσε να ασκήσει μια πρωτιά του κ Τσίπρα, πιέσεις ωστόσο που είναι και τώρα υπαρκτές ως «ανάσα στον σβέρκο» των υπερασπιστών της αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής και μόνον.
Όσον αφορά στους ίδιους τους Ευρωπαίους, διαφαίνονται ήδη τα πρώτα σημάδια μιας σύγκρουσης ανάμεσα στην αυστηρότητα των Βορείων και την… απελπισία των Νοτίων. Αυτή η μάχη που μελλοντικά θα αποδειχθεί άκρως διαλυτική για την Ευρωζώνη, θα εκφραστεί και στις αποφάσεις της συνόδου κορυφής που για την Ελλάδα θα είναι του τύπου «οκ, σας φερθήκαμε πολύ σκληρά, έχουμε τον τρόπο να σας ανακουφίσουμε, αν βέβαια τα βρούμε μεταξύ μας εμείς οι Ευρωπαίοι. Καλού-κακού όμως βάλτε μερικές υπογραφές ακόμη, για να είμαστε σίγουροι».
Εκείνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι μια ολιγόχρονη αναστολή μέρους των πληρωμών, κάτι που βέβαια επικοινωνιακά μπορεί να παρουσιαστεί ως τεράστια επιτυχία.
Και αυτά, ως προς το θετικό τους σκέλος προκύπτουν αρχικά από την Νέα Σελήνη του Ιουνίου, η οποία για τις γεωγραφικές συντεταγμένες των Αθηνών, χαρακτηρίζεται από μια… περίλαμπρη σύνοδο της Δήμητρας με τον Δία στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου.
Η συγκεκριμένη όψη είναι ένας σαφής δείκτης ανάπτυξης, ανακούφισης αλλά και… πανηγυρισμών, πολύ περισσότερο που «πέφτει» στον 1ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδος.
Ανάλογες είναι και οι ενδείξεις της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου, με την Δήμητρα και τον Δία να δεσπόζουν στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της. Αυτό δείχνει μια συνέχεια των υποσχέσεων και του θετικού κλίματος.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το astrology.gr,  ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές επιτυχίες, που μπορεί να ανεβάσουν τον δείκτη δημοφιλίας του στα ύψη. Πρόκειται για μια αλυσίδα θετικών επιρροών που θα βρεθούν στο pick τους, στα τέλη Ιουλίου, ξανά τον Δεκέμβριο του 2012 αλλά και -για τελευταία φορά- τον Μάρτιο του 2013.
Ο κύκλος της εύνοιας κλείνει οριστικά τον Μάιο του 2013, γι’ αυτό ό, τι είναι να γίνει, ας γίνει… άμεσα!
Αυτές είναι οι βουλές του Δία, ο οποίος έχει κάθε καλή πρόθεση να «τάξει» τα καλύτερα. Ατυχώς όμως, στο «ταμπλό» συνυπάρχουν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας. Ο πρώτος συμμετέχει ενεργά στην Νέα Σελήνη του Ιουνίου (σχηματίζει «κρυφά» τετράγωνα με τα Φώτα στον 8ο οίκο των οικονομικών) αλλά και αργότερα, με την είσοδο του στον Σκορπιό να σηματοδοτεί μια τριετή περίοδο σκληρών περιορισμών και αδιεξόδων στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα.
Έτσι, μετά την διαφαινόμενη «όαση» ακολουθεί μια πορεία στην «έρημο», κάτω μάλιστα από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες.
Το επιπλέον πρόβλημα είναι πως τόσο η Νέα Σελήνη του Ιουνίου αλλά και του Σεπτεμβρίου, όσο και ο κ Σαμαράς δέχονται ταυτόχρονα την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος απειλεί να διαψεύσει ή να ακυρώσει στην πράξη κάθε θετική απόφαση. Οι καλές προθέσεις υπάρχουν, τελικά όμως το όλο σχέδιο ανάπτυξης και οι υποσχέσεις που το συνοδεύουν φαίνεται να πέφτει στο κενό.
Σε πρώτη φάση τα «θα» μπορεί να δώσουν πολλές ελπίδες, παρά τον βραχνά των νέων μέτρων, που θα παρουσιαστούν ξανά ως «αναγκαίο κακό». Η ουσία όμως είναι πως στην πράξη θα περιμένουμε τον «νυμφίο» εν τω μέσω της νυκτός, χωρίς αυτός να έλθει ποτέ.
Οι εξελίξεις στην ίδια την Ευρωζώνη θα λειτουργήσουν απαγορευτικά και σε ένα χρόνο από τώρα η κατάσταση μπορεί να είναι εντελώς εκτός ελέγχου και όλα αυτά που σήμερα πασχίζουμε να προλάβουμε, θα προκύψουν νομοτελειακά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!