Ξεσηκωμός στην Πάργα… Νεκρώνει η παραλιακή


PARGA PEZODROMOS
Στα όρια τους έχουν φτάσει οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη της Πάργας καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι είτε με βαρύτατα πρόστιμα από την Κτηματική Υπηρεσία είτε με τον Εισαγγελέα...
Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις που θα μεταφράζονται σε πλήρη νέκρωμα του πιο τουριστικού σημείου της πόλης της Πάργας.

Όλα ξεκίνησαν από τις παλινωδίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο οποίο προεδρεύει ο Δήμαρχος Αθανάσιος Λιόλιος.
Αφενός μεν μία σειρά αποφάσεων του Λιμενικού Ταμείου ακυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς η σύνθεση δεν ήταν σύννομη και αφετέρου αντί να υπάρξει μέριμνα για την επίλυση των προβλημάτων με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ο Πρόεδρος και δήμαρχος λειτούργησε εκδικητικά στέλνοντας τους καταστηματάρχες στην Κτηματική και τον Εισαγγελέα.
Έτσι οι πέργκολες και τα τραπεζοκαθίσματα, εκεί δηλαδή που χτυπά η καρδιά της τουριστικής Πάργας, νεκρώνουν με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.
Οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου είναι αγανακτισμένοι από τις εξελίξεις και επιρρίπτουν όλη την ευθύνη στον δήμαρχο Αθανάσιο Λιόλιο.
Όπως σημειώνουν, επί τρία χρόνια λειτούργησε σαν να μην ενδιαφέρεται για την Πάργα... Λίγους μήνες πριν παραδώσει το δημαρχείο, αποδεικνύει και πάλι το μένος του για την περιοχή.
Φυσικά κανένας δεν αντέχει να πληρώσει πρόστιμα της τάξης των έξι κι άνω χιλιάδων ευρώ και ούτε επιθυμούν να μπλέξουν σε δικαστικές περιπέτειες.
Ως εκ τούτου τη Δευτέρα μαζεύουν τα τραπεζοκαθίσματα και ετοιμάζουν εκπλήξεις στους αρμόδιους!


Γράφτηκε από τον/την EpirusPost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!