Εντοπίστηκε σε «μπλόκο» στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Εντοπίστηκε σε «μπλόκο» στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
Συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 159 κιλά κάνναβης
Ο δράστης μετέφερε τα ναρκωτικά με κλεμμένο αυτοκίνητο, που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας
Συνελήφθη, σήμερα (04-04-2014) το πρωί,  στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας  32 ετών, ο οποίος μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στη χώρα μας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων από μεικτά συνεργεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντοπίστηκε στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, στο οποίο βρέθηκαν εκατόν σαράντα έξι (146) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (159.264) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, τα οποία βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων του αυτοκινήτου, περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, ήταν κλεμμένο από την 26-01-2014, ενώ οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!