To «Epirus Friendly Shopping» επεκτείνεται και στη Θεσπρωτία



Συνεχίζοντας η Περιφέρεια Ηπείρου τις επαφές – συναντήσεις για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας «Epirus Friendly Shopping», την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου πραγματοποίησε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
Σε αυτήν συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Βαγενάς, ο Αντιδήμαρχος Σουλίου κ. Μαμούρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Πάσχος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας κ. Σκεύης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσπρωτίας κ. Ρέβης, ο Πρόεδρος των Κρεοπωλών κ. Γόγολος, ο Αντιπρόεδρος των Αρτοποιών κ. Ιωάννου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
Από όλους τους παριστάμενους, επικροτήθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο η πρωτοβουλία της Περιφέρειας και ανελήφθη η υποχρέωση να ενημερωθούν τα μέλη των φορέων που εκπροσωπούν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή. 
Η πρωτοβουλία «Epirus Friendly Shopping» έχει ως σκοπό της την στήριξη της Τοπικής Αγοράς και των καταναλωτών. Στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των επιχειρηματιών. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, θα αναρτούν το ειδικό σήμα του «Epirus Friendly Shopping» με το ποσοστό έκπτωσης και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αφορά, στην επιχείρηση τους. 
Για την προώθηση και στήριξη της πρωτοβουλίας δημιουργήθηκε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με χρήσιμες πληροφορίες για καταναλωτές και επισκέπτες, καθώς και ενημερωτικό τηλεοπτικό σποτ.
Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Π.Ε. Θεσπρωτίας με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στη συνάντηση και προτρέπει όλους του επαγγελματίες της περιοχής να συμμετέχουν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!