Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου h Πίτα του Ηπειρώτη



Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια πολιτιστική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος «Η Πίτα του Ηπειρώτη».
Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης της ηπειρωτικής αποδημίας θα περιλαμβάνει κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, μουσικά και χορευτικά ηπειρωτικά συγκροτήματα και τραγούδια από Ηπειρώτες τραγουδιστές. 
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των ηπειρωτικών Σωματείων (μελών και μη της Π.Σ.Ε.) και των ηπειρωτικών πολιτιστικών Οργανώσεων να ενημερώσουν τα μέλη τους για να παρευρεθούν στην εκδήλωση, και εάν επιθυμούν να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα και να συμμετάσχει στην εκδήλωση το χορευτικό τους συγκρότημα, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής μέχρι 7 Ιανουαρίου, με το ταχυδρομείο, fax στο νούμερο 2103243281 ή με email info@panepirotiki.com, και παράλληλα να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210-3243822 για επιβεβαίωση λήψης της δήλωσης συμμετοχής. 
Επίσης, παρακαλεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία να αποφύγουν τη διοργάνωση όποιας άλλης δραστηριότητας, προκειμένου τα μέλη τους να παρευρεθούν στην κορυφαία εκδήλωση της ΠΣΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!