Νότης Σφακιανάκης:”Η χρυσή αυγή είναι η σημερινή 17 Νοέμβρη”



Ο Νότης Σφακιανάκης σπάει την σιωπή του

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης, που μίλησε για όλα: για τη σημερινή κατάσταση, τη Χρυσή Αυγή, τα ΜΜΕ αλλά και για τους εξωγήινους.
Το ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν “μασάει” τα λόγια του είναι γνωστό. Και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά σε συνέντευξή στο site μουσικής ενημέρωσης Tralala.gr, που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.
Για τη σημερινή κατάσταση
“Μία είναι η λύση: Τιμωρία. Γιατί η ατιμωρησία και η ανομία μάς έφεραν εδώ που είμαστε. Το μόνο που κάνουν είναι να κυνηγάνε το ανθρωπάκι που βγαίνει έξω στο δρόμο και πουλάει κουλούρια, γιατί δεν έκοψε μια απόδειξη”, είπε ο  γνωστός τραγουδιστής, συμπληρώνοντας:
“Πρέπει να πας πίσω να βρεις τους υπεύθυνους για την κατάσταση και να τους πας στον εισαγγελέα, για τιμωρία όσων έκαναν, όπως προστάζει ο νόμος, ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά…”.

Είμαστε ο μόνος λαός, που δεν αγαπά την πατρίδα του. Εμένα η σημαία της Ελλάδος κυματίζει στο σπίτι μου πολλά χρόνια, καθημερινά όλο το έτος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!