Εισέπραττε χρήματα για λογαριασμό τοπικής εφημερίδας και … εξαφανίστηκε


Εισέπραττε χρήματα για λογαριασμό τοπικής εφημερίδας και … εξαφανίστηκε
Θύμα ενός απατεώνα έπεσε η εφημερίδα ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση στην Πρέβεζα.
Ένας 45χρονος, με καταγωγή από Κέρκυρα, είχε φτάσει στην Πρέβεζα ψάχνοντας για δουλειά. Η ... τύχη τον έφερε και στο κατώφλι της εφημερίδας, όπου παρακαλώντας ζήτησε να εργαστεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων που είχε.
Σύμφωνα με τον εκδότη της εφημερίδας, κ. Σπύρο Πλέουρα, αφού ο ίδιος μάλιστα του έδωσε και χρήματα, (είναι γνωστή η ευαισθησία του πάνω σε τέτοια θέματα) του ανέθεσε να αναζητήσει πελάτες.
Ο 45χρονος όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Δίχως να εκτιμήσει την εμπιστοσύνη αλλά και την οικονομική βοήθεια που του προσφέρθηκε, προχώρησε με πρωτοβουλία του, και σε είσπραξη χρημάτων από τους υποψηφίους πελάτες, πολίτες και επαγγελματίες της Πρέβεζας, κάνοντας χρήση του ονόματος της εφημερίδας, δίχως να έχει τέτοιου είδους εξουσιοδότηση.
Τα χρήματα αυτά έκαναν ... φτερά καθώς τα ίχνη του χάθηκαν πριν λίγες μέρες.

Είχε συλληφθεί προ ημερών...
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr προ ημερών και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Αυγούστου το βράδυ συνελήφθη στην Πρέβεζα ένας 45χρονος για τον οποίο εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση και πλαστογραφία (διαβάστε σχετικό άρθρο εδώ…)
Οι πληροφορίες του pamepreveza.gr μιλούν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο το οποίο μετά την σύλληψη του οδηγήθηκε στις φυλακές!!!

Κατά συνέπεια αν και εφ όσον πρόκειται για το ίδιο άτομο, τότε δεν ήταν μόνο η τοπική εφημερίδα θύμα του αλλά και άλλοι επαγγελματίες αφού, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της εφημερίδας, στην προσπάθεια να τον βρουν στην Κέρκυρα, όλοι μιλούσαν για έναν απατεώνα, που είχε "φάει" χρήματα από πολλούς...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εφημερίδα, ζητά από τους επαγγελματίες που έδωσαν χρήματα να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της προκειμένου αυτά να τους επιστραφούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!