Συνελήφθη 43χρονος έμπορος ναρκωτικών στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, ο οποίος έφερε βαρύ οπλισμό




Κατασχέθηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (κλειστού τύπου), -198- κιλά ακατέργαστης κάνναβης, -113,2- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης καθώς και ένα πολεμικό τυφέκιο kalasnikov με δύο γεμιστήρες
Βραδινές ώρες χθες (06-02-2014) στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, έμπορος ναρκωτικών, κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στα πλαίσια στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (κλειστού τύπου), στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 43χρονος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·         επτά (7) σάκοι που περιείχαν (188) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (198) κιλών
·         μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (113,2) γραμμαρίων
·         ένα πολεμικό τυφέκιο kalasnikov, με ξιφολόγχη και αορτήρα, με ενσωματωμένες δύο γεμιστήρες με (48) φυσίγγια
·         ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα)
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και τρία (3) κινητά τηλέφωνα με τέσσερις (4) κάρτες sim.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!