Ο Α.Ο. Γιάννινα στην Βαρκελώνη




Το να σε προσκαλεί η Μπαρτσελόνα για φιλικό παιχνίδι και στο τέλος ο προπονητής της να παραδέχεται ότι είσαι στο σωστό δρόμο, δεν είναι και μικρό πράγμα για μια ποδοσφαιρική Ακαδημία των Ιωαννίνων! Σήμερα ο Α.Ο. Γιάννινα κατάφερε και την περιοχή της Ηπείρου να διαφημίσει, αλλά και σωστό ποδόσφαιρο να παίξει, χωρίς να ενδιαφερθεί για το αποτέλεσμα, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το λιγότερο που μετράει.
Με τα 11χρονα και 12χρονα παιδιά του Α.Ο. Γιάννινα να πραγματοποιούν σήμερα ένα όνειρο ζωής για πολλά παιδιά της ηλικίας τους (σ.σ. αλλά και πολύ μεγαλύτερα) ανά την υφήλιο, το μέγεθος της επιτυχίας είναι προφανές.
Μπαρτσελόνα-Α.Ο. Γιάννινα, λοιπόν, στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα «LA MASSIA», σε εγκαταστάσεις που σε αφήνουν άφωνο και καταστάσεις πρωτόγνωρες, αφού τη συγκεκριμένη μέρα υπήρχαν καλεσμένες και πολλές ακόμα Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από άλλες χώρες, όπως την Καλιφόρνια, ενώ πολλά μάτια σκάουτερ βρίσκονταν και παρακολουθούσαν νέα ταλέντα απ” όλον τον κόσμο.

Προηγήθηκε ο Α.Ο. Γιάννινα!
Και αγωνιστικά, όμως, ο Α.Ο. Γιάννινα πρόλαβε και έζησε το όνειρό του, καθώς προηγήθηκε με ωραία αντεπίθεση και ιδανικό πλασέ του Γαϊτανίδη μόλις στο 5ολεπτό. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα, όμως, ήταν καταιγιστική και με το γνωστό ποδόσφαιρο που μαθαίνουν να παίζουν αυτά τα παιδιά από μικρές ηλικίες, κατάφεραν από το 14′ ως το 20′ να φτάσουν στο 4-1, ενώ το ημίχρονο έληξε με σκορ 5-1. Στην επανάληψη ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 8-1, που ήταν και το τελικό σκορ, με τον Α.Ο. Γιάννινα να έχει και διπλό δοκάρι με τους Γαϊτανίδη και Βρακά, στο 49′, αλλά στις παρούσες περιστάσεις, αυτό δεν μετράει, αφού και μόνο το άγχος ότι τα παιδιά αντιμετώπιζαν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μέγεθος του πλανήτη, αρκεί για να τα επηρεάσει.
Οι δύο ομάδες, πάντως, πρόσφεραν στους 300 φίλους, γονείς και σκάουτερς όμορφο ποδόσφαιρο, η μπάλα δεν σηκώθηκε ποτέ στον αέρα, ούτε είδαμε διωξίματα πανικού και όλα τα παιδιά χειροκροτήθηκαν.

Το φιλμ του αγώνα
5′ Αντεπίθεση για τον Α.Ο. Γιάννινα, ωραίο πλασέ του Γαϊτανίδη και 0-1.
13′ Πλασέ του Ansumane Fati και 1-1.
15′ Ο Adria Altimira με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο.
18′ Κοντινό πλασέ του Adria Altimira και 3-1.
20′ Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Takefuso Kubo και 4-1.
35′ Με κοντινό πλασέ ο Gerard Lopez το 5-1
43′ Σε φάση διαρκείας στην άμυνα του Α.Ο. Γιάννινα και μετά από αλλεπάλληλες αποκρούσεις του Παπαδόπουλου ο Ian larlo Poveda κατάφερε τελικά να κάνει το 6-1 από κοντά.
49′ Εκτέλεση φάουλ του Γαϊτανίδη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Βρακά η μπάλα και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.
51′ Ο Ansumane Fati βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο και έκανε το 7-1.
66′ Ο Gerard Lopez σε κενή εστία στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το τελικό 8-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
BARCELONA: Joan Noguera, Arnau Vilamitjana, Marco Vila, Eric Garcia, Sergi Rosanas, Guillermo Amor, Ivan Bravo, Ansumane Fati, Nil Fabrego, Takefusa Kubo, Adria Altimira,
Έπαιξαν και οι: Arnau Tenas, Gerard Lopez, Nil Garido, Julian, Jose Martineg, Antonio Roca, Ian larlo Poveda

Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λ. Παπαδόπουλος, Λ. Δαβής, Δ. Ελευθερίου, Θ. Τζανίδης, Γ. Παπαρούνας, Γ. Βρακάς, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Μπελά, Α. Γαϊτανίδης, Γ. Γώγος, Α. Ζιάι,

Έπαιξαν και οι: Β. Καραμποΐκης, Ι. Μιλάι, Α. Μπαμπούλιας, Κ. Τσόλης, Κ. Γιωτάκης, Ν. Ρίζος, Α. Παππάς, Γ. Βουκουβάλας



ΠΗΓΗ:http://www.super-fm.gr/articles/erasitexniko/ezesan_to_oneiro_tous_ston_a_o_giannina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!