Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας στην Ήπειρο



Το φορτίο είχε ελιές προς εξαγωγή, είχε όμως και χασίς. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε ένας 55χρονος οδηγός φορτηγού με επικαθήμενο να περάσει στην Ιταλία τα ναρκωτικά, έπεσε όμως στα χέρια των Λιμενικών το Σάββατο το βράδυ.
Εντός του φορτίου του επικαθήμενου, μέσα σε πλαστικά βαρέλια με ελιές, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και συγκεκριμένα 330 δέματα, τα οποία περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 391 κιλών και 290 γραμμαρίων.
Το επικαθήμενο φορτηγό, ελληνικών συμφερόντων, είχε ξεκινήσει από την Κομοτηνή, και σε κάποιο σημείο του δρομολογίου φαίνεται ότι φόρτωσε τις ναρκωτικές ουσίες. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το φορτηγό και οι ναρκωτικές ουσίες. 
Επιπλέον, τo Γραφείο Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ανακάλυψε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο πολυτελούς αυτοκινήτου, επιμελώς συσκευασμένη σε 36 πακέτα, ποσότητα πιθανόν ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 19 κιλών και 920 γραμμαρίων (φωτ.).
Συνελήφθη ο 24χρονος Αλβανός οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ενώ κατασχέθηκε το όχημα και η ποσότητα των ναρκωτικών.
Τέλος, πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 125 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 131 κιλών και 875 γραμμαρίων, βρέθηκαν κρυμμένοι σε δασώδη περιοχή στο Δελβινάκι, το απόγευμα του Σαββάτου.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αφού μετά από πολύωρη παρακολούθηση κανείς δεν προσήλθε να τα παραλάβει. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!