Δείτε τι είχε δηλώσει 3 χρόνια πριν ο Κόλα στους αστυνομικούς που τον πιάσαν...


«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά που θα με συναντήσετε ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε».

Αυτή την απειλή - τελεσίγραφο είχε εκτοξεύσει ο Μαριάν Κόλα τον Φεβρουάριο του 2010, όταν οι αστυνομικοί τού φόρεσαν χειροπέδες μετά τη φονική συμπλοκή στον Βύρωνα. 

Στη μάχη με τους αστυνομικούς και τότε σκοτώθηκε ένας αλβανός βιοπαλαιστής που είχε βρεθεί σε λάθος τόπο, λάθος ώρα, στη δίνη των βίαιων γεγονότων. Ενα εικοσιτετράωρο νωρίτερα ο Κόλα και η συμμορία του στο Μαρούσι είχαν επιτεθεί και αφοπλίσει το πλήρωμα περιπολικού που είχε επιχειρήσει να τους ελέγξει. 

Τότε ο Κόλα και η συμμορία του είχαν χαρακτηρισθεί ως οι πιο σκληροί κακοποιοί των τελευταίων τριάντα χρόνων. 

Τρία χρόνια αργότερα στον νέο κύκλο βίας και αίματος που άνοιξε ο Κόλα μετά τη μαζική απόδραση των 11 κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων, οι αρμόδιοι αξιωματικοί που χειρίζονται τις έρευνες ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με έναν γεμάτο μίσος κακοποιό ο οποίος δεν εκτιμά την ανθρώπινη ζωή και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να μην συλληφθεί.

Αστυνομικός που γνωρίζει καλά «τι εστί» Μάριον Κόλα και πως συμπεριφέρεται ανέφερε πως «δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του στο Βύρωνα, ο αστυνομικός που ακινητοποίησε τον Αλβανό δολοφόνο, τον άκουσε να φωνάζει στον συνεργό του που ήταν κρυμμένος σε έναν φούρνο: «Πέταξε τις χειροβομβίδες και σκότωσε τους όλους τους π.......ς», αδιαφορώντας για το γεγονός πως θα έχαναν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι αλλά και αυτός ο ίδιος.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που συντονίζουν τις έρευνες πιστεύουν ότι ο Μάριον Κόλα μαζί με τους δύο συνεργούς του –επίσης δραπέτες- και δύο συμπατριώτες του κακοποιού έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιο δύσβατο σημείο του Παρνασσού γι΄αυτό και «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

kourdistoportocali

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!