Πώς έφτασαν στους κακοποιούς


Κοινωνία
Πώς έφτασαν στους κακοποιούς
Πώς έφτασαν στους κακοποιούς
Εδώ και δύο εβδομάδες οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλάκων Τρικάλων, που ευθύνονται για το θάνατο της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια Κορινθίας και του αστυνομικού στο Δίστομο, κρύβονταν στα βουνά του Σουλίου. Μάλιστα οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στην έρευνα αναφέρουν ότι πιθανόν είχαν βρει κατάλυμα σε κάποιο ακατοίκητο σπίτι της περιοχής.
Ωστόσο σήμερα, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, αποφάσισαν να συνεχίσουν την πορεία τους προς την Αλβανία περνώντας μέσα από τον ποταμό του Καλαμά. Όμως η κίνησή τους εντοπίστηκε από αστυνομικό που αμέσως ενημέρωσε την ΕΚΑΜ που είχε στήσει ενέδρα στη γέφυρα της Βροσίνας στο νομό Ιωαννίνων. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν εντοπίστηκαν από τις θερμικές κάμερες που χειρίζονται οι ιχνηλάτες του στρατού ή εάν ο κοριός της ΕΥΠ «εντόπισε» κάποια συνομιλία από τα κινητά τηλέφωνα των δραπετών δίνοντας το στίγμα τους.
Όταν οι δύο κακοποιοί πλησίαζαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών και αποφάσισαν να γυρίσουν προς τα πίσω. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δραπέτες πυροβόλησαν στα «τυφλά». Οι άνδρες της ΕΚΑΜ, όμως, τους είχαν στο στόχαστρο και από την αιματηρή συμπλοκή έπεσε νεκρός ο Μαριάν Κόλα, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.
Ο Ιλίρ Κούπα όμως κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς. Το μόνο σίγουρο όπως λένε υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, είναι ότι δεν έχει πάει μακριά και αργά ή γρήγορα θα εντοπιστεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!