Στην κυκλοφορία πριν λίγη ώρα η ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στη Λυγιά - Δηλώσεις Καχριμάνη και Ιωάννου - VIDEO & PHOTO


Στην κυκλοφορία πριν λίγη ώρα η ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στη Λυγιά - Δηλώσεις Καχριμάνη και Ιωάννου - VIDEO & PHOTO
 Από τον Σεπτέμβριο η αποκατάσταση της γέφυρας της Δέσπως - Τι δήλωσαν στην κάμερα του pamepreveza.gr ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στρ. Ιωάννου
Παραδόθηκε πριν λίγη ώρα στην κυκλοφορία το μέρος της ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας μετά την γέφυρα της Δέσπως.
Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι σήμερα το πρωί από το pamepreveza.gr (δείτε εδώ...) το κομμάτι αυτό του δρόμου επρόκειτο να παραδοθεί σήμερα στην κυκλοφορία.
Αυτό είχε ανακοινώσει εξάλλου ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης στην τελευταία επίσκεψή του στα έργα, ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να ανοίξει η εθνική οδός ενόψει του καλοκαιριού.
Σήμερα στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, έλεγξαν από κοντά και τα δύο σημεία της εθνικής οδού που αποκαταστάθηκαν.

Μιλώντας στην κάμερα του pamepreveza.gr ο κ. Καχριμάνης τόνισε ότι δόθηκε μια καλή λύση και στα δύο κομμάτια που επισκευάστηκαν. Συγκεκριμένα στο σημείο κοντά στην γέφυρα της Δέσπως, το οποίο και κατά το παρελθόν παρουσίαζε συνεχώς πρόβλημα, με το να υποχωρεί μέρος του δρόμου, έγινε αντιστήριξη με μικροπασάλους και κατασκευάστηκε τοιχίο, ενώ στο δεύτερο κομμάτι κοντά στην διασταύρωση για την Λυγιά, έγινε εξυγίανση όλου του εδάφους που υπήρχε κάτω από το οδόστρωμα αφού αυτό έφερε υλικά τα οποία δεν το καθιστούσαν σταθερό με αποτέλεσμα κάθε χειμώνα με τις βροχές να παρουσιάζει καθίζηση.


Ο κ. Καχριμάνης επεσήμανε ότι ο δρόμος θα κλείσει εκ νέου από τον Σεπτέμβριο με το τέλος της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα της αποκατάστασης του σημείου αμέσως πριν την γέφυρα της Δέσπως, αφού έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας μιλώντας στην κάμερα του pamepreveza.gr ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει για την περιοχή της Πρέβεζας, δείχνοντας την ικανοποίηση του που το έργο αυτό τελείωσε και ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία σε μια σημαντική για τον τουρισμό της περιοχής περίοδο.



Δείτε το σχετικό βίντεο:


1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!