Ηγουμενίτσα: Το τροχόσπιτο έκρυβε 16 κιλά!!! ηρωίνη - VIDEO


Ηγουμενίτσα: Το τροχόσπιτο έκρυβε 16 κιλά!!! ηρωίνη - VIDEO
Ο σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά και οδήγησε στην σύλληψη των εμπόρων
Κρυμμένα σε δύο μάλιστα σημεία στο τροχόσπιτο τους είχαν ζευγάρι αλλοδαπών που επρόκειτο να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στην Ιταλία.
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της καταπολέμησης των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας συνελήφθη σήμερα το πρωί στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ένας 66χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος τύπου “CAMBER” καθώς και η 20χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του.
Σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε αρχικά στα πλαϊνά τοιχώματα του οχήματος μία συσκευασία με ηρωίνη και στη συνέχεια στο πάτωμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο άλλες έξι, συνολικά επτά συσκευασίες - πακέτα που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 15,900 κιλών περίπου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και το ανωτέρω όχημα.



Δείτε το σχετικό βίντεο:


36

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!