Συνεχίζεται το θρίλερ με τη Ζέτα και το "Dancing"

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη Ζέτα Μακρυπούλια για το αν θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars».

Επειδή μάλιστα στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι… καίγονται να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί της, ανέβαλαν ακόμα και γύρισμα για το talent show ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος στην ηθοποιό να αποφασίσει.

Αβέβαιο παραμένει ακόμα το αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάζει τελικά το «Dancing with the stars». Αν και την προηγούμενη εβδομάδα η ηθοποιός συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, η συνάντησή της με στέλεχος της εταιρείας παραγωγής και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτήν μάλλον τη δυσαρέστησαν.

Το «αγκάθι» της συνομιλίας ήταν οι περικοπές στην αμοιβή τόσο της ίδιας όσο και κάποιων βασικών συνεργατών της, όπως του στιλίστα και του κομμωτή της. Η Ζέτα είπε ότι θέλει να σκεφτεί αν θα δεχτεί τις περικοπές αυτές για να είναι η παρουσιάστρια και του τρίτου κύκλου του talent show. Ετσι αποφάσισαν ότι προχθές, δηλαδή τη Δευτέρα, θα μιλούσαν ξανά ώστε να οριστικοποιηθεί το τι πρόκειται να γίνει.

Η ημερομηνία μάλιστα που δόθηκε περιμένοντας την τελική απόφαση της Ζέτας δεν ήταν τυχαία, καθώς χθες ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί το τρέιλερ του «Dancing», στο οποίο θα λάμβαναν μέρος η παρουσιάστρια αλλά και η κριτική επιτροπή. Και λέμε «ήταν προγραμματισμένο», καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας να τα βρουν.

Ετσι λοιπόν αποφασίστηκε να δοθεί κι άλλη παράταση, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή, αργά το βράδυ της Δευτέρας, να αναβληθεί το γύρισμα για το τρέιλερ. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος πιέζει, καθώς το «Dancing» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Απριλίου, ορίστηκε πως το τρέιλερ θα γυριστεί αύριο, οπότε μέχρι σήμερα η Ζέτα πρέπει να απαντήσει αν δέχεται ή όχι.

Στον ΑΝΤ1 γνωρίζουν πολύ καλά ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στη νεαρή και λαμπερή παρουσιάστρια. Γι' αυτό αποφάσισαν πως πρέπει να καθυστερήσουν το γύρισμα του τρέιλερ προκειμένου το διήμερο να καταφέρουν να της αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».

Ετσι, τα τηλέφωνα έχουν πάρει πάλι φωτιά, με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να βρουν συναινετική λύση ώστε να ευοδωθεί η μεταξύ τους συνεργασία. Το αν τελικά αυτή επιτευχθεί θα το διαπιστώσουμε σήμερα, καθώς το θρίλερ που παίζεται με πρωταγωνίστρια τη γνωστή ηθοποιό είναι για… γερά νεύρα.

Το ερώτημα είναι αν τα διαθέτουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 ή τελικά θα επέλθει ρήξη στις σχέσεις τους με τη Ζέτα και θα οδηγηθούμε σε «διαζύγιο» σταθμού και ηθοποιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!