Βαλβέρδε: "Είναι ευκαιρία"

Ως μια ευκαιρία και μια πρόκληση για να πάει ψηλά στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, είναι σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε το ματς απέναντι στη Μέταλιστ  Χάρκοβο.  Τόσο ο προπονητής όσο και Αβραάμ Παπαδόπουλος έδειξαν πως πιστεύουν στην πρόκριση.

« Είναι μεγάλη πρόκληση, είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες, αλλά δεν το σκέφτονται υπερβολικά γιατί ξέρουν ότι για να περάσουν στα προημιτελικά θα πρέπει να δουν  μόνο το αυριανό παιχνίδι που είναι καθοριστικό», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε άλλα σημεία των τοποθετήσεών του, ο κ. Βαλβέρδε δήλωσε: « Δεν μπορούμε να στηριχθούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα παίξουμε σαν να είναι το αποτέλεσμα 0-0. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ημασταν καλοί στην άμυνα στην Ουκρανία, αλλά τώρα πρέπει να έχουμε ισορροπία στις γραμμές. Εκτός έδρας παίξαμε πιο κλειστά και καμμιά από τις δύο ομάδες δεν έκανε ευκαιρίες. Αύριο ο αγώνας θα είναι περισσότερο ανοιχτός, γιατί όποια ομάδα χάσει θα αποκλειστεί. Μην έχετε  αμφιβολία πως γνωρίζουμε τις ικανότητες των παικτών της Μέταλιστ. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο επειδή νικήσαμε στην Ουκρανία».

Και κατέληξε ως εξής ο τεχνικός του Ολυμπιακού: «Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, όποια ομάδα  το κάνει θα πάρει το παιχνίδι και την πρόκριση. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς στο Europa  League, μετά θα πάμε παρακάτω».

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Από τη δική του πλευρά , ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Το  ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Εδώ που φτάσαμε είναι τεράστια ευκαιρία για όλους μας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και πρέπει να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Είναι σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, δεν αφορά εμένα, αλλά όλα τα παιδιά της άμυνας και της επίθεσης, γιατί αυτό σημαίνει πως έχουμε ισορροπία».

Σκέφτεται ο διεθνής μπακ το ντέρμπι με τον ΠΑΟ; « Τόσο το ματς με τη Μέταλιστ όσο και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικά παιχνίδια. Το θετικό για μας είναι πως κοιτάμε ένα ένα τα ματς και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στη Μέταλιστ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!