Διεθνής διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης-Μεγάλη διάκριση για τον Θεσπρωτό ρέφερι


Share Button
kominisΜεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Κομίνη. Ο Ηγουμενιτσιώτης ρέφερι μετά από τέσσερα συναπτά έτη παρουσίας στην Superleague (φέτος είναι η πέμπτη του χρονιά) χρίστηκε από την ΕΠΟ διεθνής διαιτητής. Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον 35χρονο διαιτητή και αποτελεί επιβράβευση των κόπων του.
Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Θεσπρωτού με τον Αιγινιακό και όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Από τους επτά διεθνείς διαιτητές στους πίνακες της ΟΥΕΦΑ παρέμειναν μόνο ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Χάρης Καλογερόπουλος. Κάτι που σημαίνει πως έπεσε χοντρό… «τσεκούρι» από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ με τρανταχτά και ηχηρά ονόματα να…κόβονται.
Συγκεκριμένα εκτός λίστας έμειναν οι: Μιχάλης Κουκουλάκης, Θανάσης Γιάχος, Ηλίας Σπάθας, Ανδρέας Παππάς και Σταύρος Τριτσώνης.
Αντίθετα στον πίνακα θα μπουν από την 1/1/2016 οι:
Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Γιώργος Κύζας (Δράμας), Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!