Μορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πέρδικας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων των Μικρών και Μεγάλων Αποκριών, καθώς και της Καθαρής Δευτέρας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Κώστα Ντάγκα εκ μέρους του Δήμου Ηγουμενίτσας, τους Εμπόρους και Επαγγελματίες του χωριού μας  για την οικονομική ενίσχυσή τους, το Σωματείο Εθελοντών, το χοροδιδάσκαλο Κωνσταντίνο Ντούγια, τον κ. Γιάννη Βέρμπη, τους νέους που βοήθησαν στο στολισμό της πλατείας και, τέλος, τον DJ Γιώργο Φουσέκη,
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Πέρδικας ο οποίος είχε αναλάβει την διοργάνωση των Μικρών Αποκριών, την κ. Γεωργία Λαχανίδη για την διοργάνωση του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού,  καθώς επίσης και τον κ. Αναστάσιο Ρούσση, για τη βοήθειά του στην οργάνωση, στη διαφήμιση και φυσικά στην παρουσίαση της παρέλασης μαζί με την κ. Ευτυχία Αλεξίου την ημέρα των Μεγάλων Αποκριών.  
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας μας: το 4Uradio 93.1fm, το Epirus Gate, το  www.sivotanews.com, το Ράδιο Ηγουμενίτσας 892.gr και την εφημερίδα “Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ”.
Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ, οι οποίοι με το ΚΕΦΙ τους, τα ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ τους  και την αστείρευτη ΕΝΕΡΓΕΙΑ τους, απογείωσαν και τις φετινές Μεγάλες Απόκριες.
Το σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη εκ μέρους μας του Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.ΠΕ. και η έλλειψη εμπειρίας δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε κάποιες ακόμα ιδέες μας. Με τη βοήθεια, τη συμμετοχή και τις ιδέες όλων των χωριανών, θα μπορέσουμε  να κάνουμε ακόμα πιο πολλά και ωραιότερα πράγματα. 

 ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Υγεία και Καλή Σαρακοστή.




Πέρδικα 05-03-2014

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.ΠΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!