Η νέα εποχή για τα περιφερειακά media




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καινοτόμα – για τα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα - διημερίδα που συνδιοργάνωσαν το CARIERRA Business & Computing School Ιωαννίνων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και ο όμιλος NEW MEDIA STUDIES του κ. Σταμάτη  Μαλέλη, το Σαββατοκύριακο
14 και 15 Ιουλίου στο Epirus Palace.
Οι συμμετέχοντες στη διημερίδα είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία μιας διαδραστικής παρουσίασης, αναφορικά με τις επικείμενες αλλαγές που προβλέπονται στο «τοπίο» των media, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Ο διευθυντής ειδήσεων του STAR CHANNEL και ιδρυτής του Ομίλου New Media Studies κ. Σταμάτης Μαλέλης, μαζί με μια κορυφαία ομάδα επαγγελματιών του χώρου, μύησαν τους παρευρισκόμενους στις σύγχρονες τεχνικές επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προτείνοντας λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα.
Με συγκεκριμένα παραδείγματα, αναλύθηκαν οι νέες μέθοδοι και πρακτικές, που μπορούν να συντελέσουν, ώστε να γίνουν τα περιφερειακά media πιο ανταγωνιστικά.
Ο διευθυντής του CARIERRA Business & Computing School Ιωαννίνων του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κ. Γιώργος Βάρσος, χαιρέτισε την εν λόγω προσπάθεια, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην πόλη μας, και δεσμεύτηκε για τη διενέργεια και άλλων παρόμοιων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο μέλλον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!