Kylie Minogue VS Pippa Middleton – Ποια θα νικήσει τον αγώνα ”οπισθίων”;



Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ πριν αποφασίσετε...!!!

Το 2000 η Kylie Minogue γύρισε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Spinning around” φορώντας ένα sexy σορτσάκι που αποκάλυπτε τους αψεγάδιαστους γλουτούς της! Τότε ήταν που έκανε πολλούς άντρες να παραμιλούν, ενώ και για πολλά χρόνια μετά ήταν η celebrity με τα πιο τέλεια οπίσθια… Μέχρι και πέρισυ που τα πρωτία της πήρε η Pippa Middleton! 
Όλοι θυμόμαστε αυτή την σκηνή που έκανε τον γύρο του κόσμου, την στιγμή που η Pippa Middleton κρατούσε την ουρά από το νυφικό της αδερφής της, Kate!
Η 44χρονη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο show του Alan Carr όταν εκείνος την ρώτησε αν μπορεί να ανταγωνιστεί την Pippa Middleton στα… προσόντα της. Τότε, η Kylie είπε με διάθεση χιούμορ: “Πρέπει σίγουρα να μαζέψω κάτι από το πάτωμα!” και έκανε την κίνηση ματ!
Μετά τα χειροκροτήματα, ο παρουσιαστής πρότεινε στην τραγουδίστρια να του δείξει πώς γυμνάζει τους γλουτούς της και οι δυο τους κατευθύνθηκαν στο ειδικό μηχάνημα που είχαν φέρει από την παραγωγή στο στούντιο!
Πάντως, τόσο η Kylie όσο και η Pippa είναι από τις stars που κατέχουν δικαίως αυτόν τον τίτλο. Και για να σου φρεσκάρουμε την μνήμη, δες παρακάτω τα δύο… επίμαχα βίντεο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η νέα ταινία της sirina με πρωταγωνίστρια τη Μαριάννα Ντούβλη

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

Γάτες πιάστηκαν… στον ύπνο σε αλλόκοτα σημεία!